Get Social With Us
Le Pub | Vinkällaren
19935
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19935,hazel-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.1.1,select-theme-ver-4.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Vinkällaren

Vinkällarens väggar är från golv till tak täckta med låsbara fack för vinsamlare. Dammiga buteljer ramar in vinkällaren och ger en sydeuropeisk känsla både för ögon och näsa. Längs ena förmaket tronar ett stort kandelaberhäng ovanför ett av borden varvid man kan avnjuta vinerna.

 

De djupa valven har flera ingångar och har tre olika förmak. Le Pub har flera fack för uthyrning i olika storlekar, allt från 30 flaskor och uppåt.

 

I denna miljö kan du tillsammans med dina vänner avsmaka vinerna och förbeställa mat från restaurangen. Vi kan även erbjuda ett antal tilltugg t.ex ost- och charkbrickor.

 

Hyran för facket betalas en gång per år och priserna varierar beroende på storlek och omfattning. Hör av dig till info@lepub.se, 031-14 10 60 eller kom in till oss så visar vi runt och berättar mer om uthyrningen.